Vybíráme nejlepší visací zámek

57-45-abus-touch-fingerprint-visaci-zamek

Pro milovníky technologií: Visací zámek na otisk prstu ABUS Touch™ 57 

Zapomeňte na stres ze ztracených klíčů a neustálého hledání po kapse. Dnes Vám představíme revoluční způsob, jak ochránit váš cenný majetek s lehkostí a bez starostí. ABUS Touch™ 57 je zámek, který Vám přinese svobodu od klíčů a zároveň poskytne maximální bezpečnost.

Pohodlný a bezpečný způsob zabezpečení

Zamysleli jste se někdy nad tím, kolik času jste strávili hledáním klíčů nebo si pamatovali, jaké jste měli heslo na svou skříňku? S ABUS Touch™ 57 nemusíte na tyto otázky myslet. Stačí jednoduchý dotek a Váš přístřešek na kolo, nářadí, garáž,  nebo skříňka v práci jsou dostupné jen pro Vás a to s rychlostí blesku.

Může to znít jako sci-fi, ale je to skutečnost. S tímto zámkem nemusíte nic pamatovat. Pouze se dotknete a zámek se otevře. Jak to funguje? Senzor tohoto zámku je schopen identifikovat a uložit až 20 naprogramovaných otisků prstů z libovolné pozice – bez ohledu na to, jak jsou na ní umístěny.

A co když se mi vybije baterie? Nebojte se, Vaše otisky prstů zůstanou zachovány i po výměně baterie CR2. S třmenem z tvrzené oceli a díky jištění oka zámku je Váš majetek zabezpečen tím nejlepším možným způsobem.

Zabezpečení na nejvyšší úrovni

Chcete mít jistotu, že váš majetek je v bezpečí? ABUS Touch™ 57 vám toto zajišťuje s lehkostí. Tento zámek nese bezpečnostní třídu 8, což znamená, že je odolný vůči pokusům o neoprávněné otevření. Už se nemusíte obávat, že by se někdo pokoušel odcizit Vámi uzamknutou věc.

Senzor tohoto zámku dokáže identifikovat a uložit až 20 různých otisků prstů, bez ohledu na jejich pozici. Registrace otisků prstů je rychlá a snadná. Jako jeden ze dvou administrátorů můžete jednoduše přiložit svůj již zaregistrovaný prst na snímač otisků prstů po dobu tří sekund a aktivovat "Režim registrace" pro další uživatele.

Aby byly uložené otisky prstů bezpečné, můžete spustit "Režim mazání" podržením prstu na snímači po dobu deseti sekund. Tím je náhodné smazání otisků téměř nemožné. Navíc, i po výměně baterie CR2 zůstanou uložené otisky prstů zachovány.

Kvalita a spolehlivost

ABUS Touch™ 57 zámek je vyroben s tělem z pokoveného zinkového odlitku a tvrzeným třmenem Nano Protect™, což zajišťuje maximální odolnost a bezpečnost. Dvojité jištění oka zámku a automatické zamykání zajišťují, že váš majetek je zabezpečen nejlepším možným způsobem.

S průměrem oka 8 mm, rozměry 50 x 95 x 23 mm a hmotností 390 g je zámek ABUS-Touch Fingerprint 57/50 praktický a snadno přenosný. Neváhejte ho použít nejen na kolo, ale i na skříňku, kterou chcete ochránit před zvědavými pohledy.

ABUS Touch™ 57 je revolučním produktem, který vám ulehčí život a zároveň zajistí bezpečnost vašeho majetku. Zapomeňte na starosti s klíči a přestaňte se stresovat ztracenými hesly. S tímto zámkem máte všechno pod kontrolou. Buďte jedním z těch, kteří se zbavili starých způsobů zabezpečení a přijměte budoucnost s ABUS Touch™ 57. Vaše cenné věci si to zaslouží.

Nyní máte možnost udělat změnu a investovat do svého klidu a bezpečnosti. Nechte klíče a starosti za sebou a dejte svému majetku to nejlepší, co můžete. ABUS Touch™ 57 vás nezklame.

 

 147 TSA 30 2

Pro milovníky dálek. ABUS zámky s certifikací TSA

Visací zámky ABUS TSA: Klíč k bezbřehým americkým dobrodružstvím

Cestování do zahraničí je vždycky vzrušující. Plánujete si dovolenou, zkoumáte nová místa a připravujete se na dobrodružství, která na Vás čekají. Ale může se stát, že ve chvíli, kdy dorazíte na letiště a budete podrobeni celní kontrole, se Vaše dovolená změní v noční můru. A to právě z důvodu, který mnoho cestovatelů zná - visací zámek. Pokud jste někdy zažili nepříjemnosti spojené s celní kontrolou Vašich zavazadel, tato malá věcička od ABUSu by vám mohla ušetřit spoustu stresu a starostí.

Visací zámky jsou běžně používané k uzamčení zavazadel, aby se zabezpečily před neoprávněným přístupem. Ale co se stane, když celní správa rozhodne prozkoumat obsah Vaší tašky? Často jsou nuceni tyto zámky násilně odstřihnout, což zanechává vaše zavazadla zničená a bez ochrany. To se však změnilo s příchodem nových visacích zámků ABUS TSA (146 TSA 30, 147 TSA 30 a 148 TSA 30).

Tyto zámky jsou speciálně navrženy pro cesty do USA a přináší inovativní řešení pro cestovatele. Celní správa nyní může tento zámek otevřít speciálním klíčem, aniž by došlo ke zničení visacího zámku. To znamená, že vaše zavazadla zůstanou v bezpečí a nepoškozená, a vy se můžete vyhnout zbytečnému stresu a ztrátě času na letišti.


Svými rozměry jsou zámky ABUS 146 TSA/30147 TSA/30148 TSA/30  kompaktní a přesto pevné. Konstrukce zámku zajišťuje, že je odolný vůči manipulaci, což znamená, že vaše zavazadla budou v bezpečí i v nejnáročnějších situacích.

Červený Indikátor: Záruka Otevření Celní Správou

Jedním z klíčových prvků tohoto visacího zámku je červený indikátor na jeho oku. Tento indikátor je vysunutý, když je zámek otevřen celní správou. To znamená, že na první pohled uvidíte, že vaše zavazadlo bylo prohlédnuto a celní kontrola proběhla.

Tato funkce přináší nejen transparentnost, ale také klid mysli. Už se nemusíte obávat, že budete překvapeni otevřeným zámkem a nevíte, co se stalo s obsahem vaší tašky. Červený indikátor vám dává jasný signál, že všechno proběhlo podle pravidel.

Jak visací zámky ABUS pomáhají cestovatelům

Nyní, když jsme se podívali na technické specifikace tohoto zámku a jeho klíčovou funkci, pojďme se podívat na to, jak vám může skutečně pomoci při cestování do USA.

1. Zajišťuje ochranu a bezpečnost
Když cestujete, je důležité mít jistotu, že vaše cennosti a osobní věci jsou v bezpečí. ABUS 146 TSA/30147 TSA/30148 TSA/30 Vám tuto jistotu poskytují. Jejich pevná konstrukce a odolnost vůči manipulaci znamenají, že Vaše zavazadla zůstanou neporušená, což je klíčové pro zajištění bezpečnosti vašich věcí.

2. Snadné otevření Celní správou
Jednou z největších výhod tohoto zámku je možnost celní správy otevřít ho speciálním klíčem. To znamená, že pokud je vaše taška vybrána k prohlídce, nemusíte se obávat, že vám zámek budou muset násilně odstřihnout. Tím ušetříte čas, peníze a nervy.

3. Transparentnost a klid mysli
Červený indikátor na oku zámku vám dává jasnou signalizaci, že bylo provedeno otevření celní správou. Tímto způsobem máte vždy přehled o tom, co se děje s vašimi zavazadly. To přináší klid mysli a pomáhá vám se soustředit na radost z cestování.


Visací zámky ABUS 146 TSA/30147 TSA/30148 TSA/30 jsou skvělým příkladem toho, jak technologie může zjednodušit a zlepšit naše cestovatelské zážitky. Jejich schopnost umožnit celní správě snadný přístup k Vašim zavazadlům bez poškození zámku je revoluční a ušetří Vám mnoho stresu.

Když se chystáte na svou další dovolenou do USA, nezapomeňte si pořídit ABUS 146 TSA/30147 TSA/30 , nebo 148 TSA/30 a zajistit si klidnou mysl během cestování. Vaše zavazadla budou v bezpečí, a vy budete moci plně vychutnat svá dobrodružství.

  2843113_22266-74lb-40-barevny-6

Pro milovníky napětí: dielektrické zámky ABUS

Znáte ještě nějaký zámek, který je plně izolovaný proti úrazu elektrickým proudem a zároveň nemagnetický? Věřte nebo ne, ABUS to umí. Dielektrické (nevodivé) bezpečnostní visací zámky od společnosti ABUS jsou navíc k dispozici v různých barevných provedeních pro jednoduché odlišení. To všechno zabaleno do lehkého a pevného hliníkového těla s ochrannou vrstvou NANO PROTECT™. 

Proč volit dielektrické zámky?

Pojďme se nyní podívat, proč byste měli zvážit dielektrické (nevodivé) visací zámky od ABUS. To, co je dělá tak výjimečnými, jsou některé unikátní vlastnosti:

Odolnost proti elektrickému proudu

Víte, co znamená, když zámek nazveme "dielektrickým"? To znamená, že tělo i třmen zámku jsou plně izolované proti úrazu elektrickým proudem. Toto je zvláště důležité v průmyslových prostředích, kde je elektrická bezpečnost na prvním místě. S dielektrickými zámky od ABUS můžete mít klid v duši, že jste chráněni před nebezpečím elektrického proudu.

Nemagnetický design

Další zajímavou vlastností těchto zámků je, že nejsou magnetické. To znamená, že nebudou rušit magnetická pole v okolí. Pro některé aplikace, jako je například v oblasti výroby elektroniky, je to nezbytné. Nemagnetický zámek zajišťuje, že Vaše citlivé zařízení zůstanou nedotčena.

Ochrana před korozi a vysokými teplotami

ABUS si zakládá na kvalitě svých produktů, a to platí i pro jejich dielektrické visací zámky. Tyto zámky jsou vyrobeny s ohledem na vysokou odolnost vůči korozi, vysokým teplotám a chemikáliím. To znamená, že můžete počítat s tím, že váš zámek bude fungovat bez problémů i v náročných podmínkách.

Automatické uzamčení secvaknutím

Jednoduchost použití je klíčovým prvkem bezpečnostních zámků od ABUS. Tyto zámky mají funkci automatického uzamčení secvaknutím. To znamená, že stačí zasunout klíč do zámku a zámek se automaticky uzamkne. Navíc, klíč nelze vyjmout, pokud je zámek otevřený. To zajišťuje, že zámek je vždy správně uzamčen a chrání vaše hodnoty.

Barevné varianty pro jednoduché odlišení

Když máte několik zámků vedle sebe, může být obtížné je odlišit. ABUS to řeší nabídkou svých dielektrických visacích zámků v různých barevných variantách. To umožňuje snadné a rychlé rozlišení mezi zámky. Už nikdy se nebudete muset ptát, který zámek patří kam.

Bezpečnost, na kterou můžete spoléhat

Když jde o zabezpečení, neexistuje nic důležitějšího než spolehlivost. ABUS to ví a staví na ní. Jejich dielektrické visací zámky jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečnost, které můžete plně důvěřovat. Bez ohledu na to, zda je používáte doma, v práci nebo kdekoli jinde, můžete se spolehnout na ABUS. Společnost ABUS proměnila myšlenku maximální bezpečnosti ve svou poslání. Jejich bezpečnostní visací zámky jsou symbolem spolehlivosti a inovace. ABUS má bohatou historii, která sahá až do roku 1924. Během těchto více než devadesáti let se stala jedním z předních světových výrobců zabezpečovací techniky. Jejich produkty jsou používány a ceněny po celém světě, a to z dobrého důvodu. ABUS je synonymem pro spolehlivost a bezpečnost.


ABUS přináší do světa zabezpečení něco nového a revolučního. Jejich dielektrické visací zámky jsou spojením spolehlivosti, inovace a bezpečnosti. S těmito zámky můžete mít klid v duši, že jste chráněni před elektrickým proudem a vaše hodnoty jsou v bezpečí. Navíc, díky různým barevným variantám budete moci zámky snadno odlišit. Tak proč si neudělat radost a investovat do bezpečnosti, která má duši?

 

2842978_visaci-zamek-158-50

Pro milovníky klasiky: ABUS 158/50

Když jde o zabezpečení našeho majetku, není co řešit - bezpečnost by měla být vždy na prvním místě. A právě to je cílem Visacích zámků ABUS. Ať už volíte varianu s klíčem, nebo s kódem, vždy se můžete spolehnout na kvalitu na té nejvyšší úrovni.

Pojďme si představit zámek s nastavitelným 4-místným číselným kódem a robustním tělem zámku, které nedá žádnému zloději šanci a je opravdovým strážcem vašeho majetku. Představujeme Vám kompaktní visací zámek ABUS 158/50.

Nastavitelný 4-místný číselný kód

První věc, kterou si na Visacím zámku ABUS 158/50 zamilujete, je jeho nastavitelný 4-místný číselný kód. Co to znamená? Jednoduše řečeno, máte možnost si zvolit vlastní kombinaci čísel, která bude otevírat vaši zámkovou bránu do bezpečí. To znamená, že nemusíte nosit klíče, které můžete snadno ztratit.

Robustní tělo zámku

Další důležitou vlastností Visacího zámku ABUS 158/50 je jeho robustní tělo zámku. To je vyrobeno z tvrzené oceli, což z něj dělá pevného a odolného strážce. Vaše bezpečí je tedy zajištěno na vysoké úrovni. Když se podíváte na rozměry Visacího zámku ABUS 158/50, rychle si uvědomíte, že jde o produkt navržený s ohledem na detaily a funkčnost.

Šířka zámku: 51 mm
Světlá šířka oka: 26 mm
Světlá výška oka: 32 mm
Průměr oka: 8 mm
Hloubka zámku: 23 mm
Výška zámku: 96 mm


Tyto rozměry jsou pečlivě promyšleny tak, aby zámek byl snadno použitelný a zároveň nesmírně odolný. Pokud tedy hledáte způsob, jak ochránit svůj domov, Visací zámek ABUS 158/50 je ideální volbou. Jeho pevná konstrukce a spolehlivý číselný kód zajistí, že Vaše kolo, garáž, nebo  kolna zůstanou v bezpečí před nezvanými hosty. 

 

 

 

Pokud hledáte spolehlivý a odolný zámek, který vám přinese klid a jistotu, Visací zámky ABUS jsou tou správnou volbou. Už se nemusíte bát o svůj majetek, protože tento zámek vám dá kontrolu do vlastních rukou.

 

x

Vnitřní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.


Venkovní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.

Hliníkové krytky před omítkou

Tyto koncovky zvolte v případě, že na domě omítku ještě nemáte hotovou. Omítka pak částečně koncovky přikryje, budou v ní zapuštěné. Tyto koncovky je však možné použít i v případě, že jsou omítky již hotové.

Hliníkové krytky po omítce

Tyto koncovky volte v případě, že kolem oken máte omítku již hotovou. Koncovka pak k čisté omítce přiléhá a případné nerovnosti se zatmelí. Tyto koncovky není vhodné použít, pokud nejsou omítky hotové.